Vyhľadávanie:

Dni nezábudiek si pripomenuli aj hutníci

Dni nezábudiek si pripomenuli aj hutníci

Podľa psychiatrov sa situácia v psychiatrickej starostlivosti na Slovensku zhoršuje a narastá nezáujem štátu o oblasť duševného zdravia

Vo štvrtok 3. októbra 2019 pri príležitosti Svetového dňa duševného zdravia sa do celoslovenskej verejnej zbierky Dni nezábudiek, ktorej cieľom je poukázať na dôležitosť duševného zdravia v záujme prevencie psychických problémov a chorôb a ktorú v dňoch 2. až 6. októbra 2019 organizovala Liga za duševné zdravie SR, aktívne zapojili aj košickí oceliari. Výťažok poslúži na podporu  sociálnej integrácie ľudí s duševnými chorobami, podporu chránených dielní, práce a bývania, denných stacionárov a zmysluplné trávenie voľného času ľudí s problémami duševného zdravia.  Pomôže aj košickému občianskemu združeniu príbuzných a priateľov Radosť - rehabilitačné stredisko pre ľudí s duševnými poruchami na Bauerovej ulici 1, ktoré vyvíja verejnoprospešné aktivity už pätnásty rok a je jediným svojho druhu v našom meste. 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...