Vyhľadávanie:

Dni otvorených dverí v SOU hutníckom

Dni otvorených dverí v SOU hutníckom

Spoločnosť U. S. Steel Košice s.r.o. vidí budúcnosť v kvalifikovanom zdroji pracovnej sily. Aj preto došlo v posledných rokoch k užšej spolupráci medzi U. S. Steel Košice a SOU hutníckym v Košiciach - Šaci v oblasti výchovno-vzdelávacej a odbornej prípravy žiakov.

Na realizácii strategického zámeru spoločnosti U. S. Steel Košice prijímať do výrobného procesu odborne zdatných uchádzačov sa podieľa úsek Generálneho manažéra pre rozvoj a servis ľudských zdrojov Milana Polču.

Pre naplnenie tohto zámeru boli vzájomne dohodnuté podmienky realizácie výchovno-vzdelávacej činnosti študentov a zabezpečenia prevádzkovej odbornej praxe žiakov SOU hutníckeho v USSK. Nadštandardné vzťahy sa okrem iného prejavujú aj vo forme spolupráce v oblasti bezpečnosti práce v súťaži Profesionáli konajú bezpečne alebo pri realizácii akcie Inšpirácie v kove v dielňach SOU hutníckeho.

Aj v súčasnom období vedenie SOU hutníckeho za účasti zástupcov spoločnosti U. S. Steel Košice pripravuje dni otvorených dverí pre rodičov a žiakov základných škôl, ktorí majú záujem v budúcnosti posilniť rady zamestnancov USSK. Na dni otvorených dverí vás srdečne pozývame.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...