Vyhľadávanie:

Dni otvorených dverí

Dni otvorených dverí

Príležitosť pre rodinných príslušníkov navštíviť USSK

Centrum pre návštevníkov tak, ako v minulom roku, opäť organizuje Dni otvorených dverí pre rodinných príslušníkov zamestnancov U. S. Steel Košice (USSK). Táto akcia sa teší veľkému záujmu, veď príležitosť prezrieť si zblízka prevádzky nášho podniku a spoznať náročnú a zodpovednú prácu hutníkov sa nenaskytá často.

Aj tentokrát budú pre záujemcov pripravené prehliadky počas pracovných dní i cez víkend, aby si každý mohol vybrať vhodný termín. Keďže program trvá takmer 5 hodín, vek nad 18 rokov a dobrá fyzická kondícia sú podmienkou účasti na tomto podujatí. S cieľom uľahčiť návštevníkom prepravu do firmy, stretnutie účastníkov bude vždy na námestí Osloboditeľov, na parkovisku pred budovou Všeobecnej zdravotnej poisťovne, odkiaľ je zabezpečená doprava autobusom priamo do USSK a späť. Podrobný program Dní otvorených dverí nájdete na intranete a v podnikových novinách Oceľ východu.

Počet návštevníkov v každej skupine je limitovaný (17 účastníkov v skupine), preto prihláste svojich príbuzných čo najskôr, a to buď prostredníctvom prihlášky v Oceli východu, ktorú doručte osobne, či poštou, alebo elektronicky cez intranet.

Prihlášky je potrebné doručiť najneskôr do 12. mája 2005 pracovníkom Centra pre návštevníkov, budova Vonkajších vzťahov, č. dverí 105. Viac informácií: 055 673 4270 alebo 055 673 4250.

Radi vás privítame v našom podniku!

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...