Vyhľadávanie:

Do Brna v duchu automobilizmu

Do Brna v duchu automobilizmu

MSV otvorí brány o niekoľko dní už po päťdesiaty raz

Po letnej pauze sa život znovu vracia aj na výstaviská zaujímavé pre výrobcov hutníckych produktov i ich spotrebiteľov. V Petrohrade sa dnes, 10. septembra, začína trojdňový veľtrh Baltic Build 2008. U. S. Steel Košice tu po prvý raz predstaví svoje radiátory. Snahou obchodníkov je presadiť sa na náročnom ruskom trhu.

V pondelok, 15. septembra otvára svoje brány Medzinárodný strojársky veľtrh v Brne. Stane sa tak už po päťdesiaty raz. "Ako každý rok, nebudeme v Brne chýbať a zákazníci nás nájdu v samostatnom pavilóne M," informoval vedúci oddelenia obchodná propagácia USSK František Helfen.

"Expozícia sa bude niesť v duchu automobilizmu. Návštevníci si budú môcť pozrieť historické motorové vozidlá, medzi nimi aj v 70-tych a 80-tych populárnu Škodu MB 1000, na ktorú železiarne dodávali karosárske plechy. Zároveň tu nájdu futuristické štúdie a modely automobilov, ktoré vytvorili študenti Vysokej školy výtvarných umení a STU v Bratislave. Pavilón ozvláštnia aj diela vytvorené mladými dizajnérmi na nedávnom 7. medzinárodnom workshope Metal Inspirations 2008. Ideou expozície je udržať v povedomí zákazníkov informáciu o tom, že U. S. Steel Košice vlani uviedla do prevádzky pozinkovaciu linku č. 3, ktorá spĺňa parametre aj na výrobu plechov pre automobilový priemysel. Veľtrh bude samozrejme príležitosťou aj na množstvo stretnutí so zákazníkmi, veď práve český trh patrí medzi naše rozhodujúce trhy. Do Brna vycestuje viceprezident pre predaj a marketing Peter J. Alvarado i ďalší riadiaci manažéri úseku. Už tradične nebude chýbať ani slovenský deň, na ktorom sa očakáva prítomnosť ministra hospodárstva SR."

Výstavnícke aktivity U. S. Steel Košice v roku 2008 ukončí medzinárodný veľtrh vykurovacej techniky Aquatherm v novembri v Prahe. Spoločnosť tu predstaví svoj sortiment radiátorov. Účasť na pražskom veľtrhu bude pre radiátory KORAD dôstojným pripomenutím si tohtoročného jubilea. Prvý radiátor zišiel z výrobnej linky pred štyridsiatimi rokmi, v roku 1968.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...