Vyhľadávanie:

John P. Surma na vysokej peci č. 1

John P. Surma na vysokej peci č. 1

Najvyšší predstaviteľ korporácie v U. S. Steel Košice

V stredu, 10. septembra, navštívil spoločnosť U. S. Steel Košice najvyšší predstaviteľ korporácie U. S. Steel Chairman (predseda) and Chief Executive Officer John P. Surma.
V sprievode prezidenta U. S. Steel Košice Georgea F. Babcoka a ďalších manažérov košickej oceliarskej spoločnosti sa zaujímal o postup prác na modernizácii a rekonštrukcii vysokej pece č. 1.

"Je dobré vidieť, aký pokrok sa dosiahol vo viacerých oblastiach. Najdôležitejšie je, že sa pozornosť venuje bezpečnosti práce - naši zamestnanci, ako aj dodávatelia, všetci kladú dôraz na bezpečnosť. Je takisto potešujúce vidieť ako napreduje projekt opravy vysokej pece, vidieť starú a neskôr novú vysokú pec. Ako ma informoval George Babcoke a tím manažérov, máme dobrý plán práce a robíme v tomto smere veľké pokroky. Teší ma vidieť postup prác, ale nadovšetko sa teším až zhliadnem dokončenú pec. Prajem teda všetkým vám veľa úspechov," povedal pre Oceľ východu J. Surma.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...