Vyhľadávanie:

Do Košíc chodia radi, lebo tu vždy počujú dobré správy

Do Košíc chodia radi, lebo tu vždy počujú dobré správy

Pittsburgh pochválil U. S. Steel Košice

John Surma
John P. Surma v rozhovore s valcovačmi.

"Je pre mňa vždy potešením byť v Košiciach," povedal na stretnutí s prezidentom Christopherom Navettom, viceprezidentmi, generálnymi manažérmi a ďalšími manažérmi U. S. Steel Košice prezident U. S. Steel Corporation John P. Surma vo štvrtok minulého týždňa v auditóriu administratívnej budovy vo vstupnom areáli počas návštevy top manažérov z Pittsburghu v Košiciach.

Spolu s ním prišli do Košíc aj výkonný viceprezident - operations John H. Goodish, viceprezident pre strategické plánovanie John J. Connely, výkonná viceprezidentka Gretchen R. Haggerty, podpredseda predstavenstva a generálny právny zástupca Dan D. Sandman, senior viceprezident pre ľudské zdroje Thomas W. Sterling a tiež Karl F. Csensich, ktorý do 1. júna zastával funkciu viceprezidenta USSK pre financovanie a v súčasnosti je generálnym manažérom korporácie pre nákup surovín.

"Chodíme tu radi, ale tiež preto," vysvetlil,"lebo v Košiciach sa vždy dozvieme pozitívne správy. Zároveň vás všetkých v Košiciach pozdravuje Thomas J. Usher." Za dobrými výsledkami v Košiciach, ako konštatoval Surma, je vynikajúca práca všetkých zamestnancov firmy.

Prioritou korporácie je popri výrobe bezpečnosť pri práci na všetkých pracoviskách, lebo "čím lepší výrobca, tým lepšia bezpečnosť pri práci, a čím lepšia bezpečnosť pri práci, tým lepší výrobca," zdôraznil Surma. Cieľom USS je byť najlepšou v oboch oblastiach. Surma tiež informoval manažérov o tom, že sa stretol s prezidentom Slovenskej republiky Ivanom Gašparovičom. "Bolo to veľmi príjemné stretnutie. Otvorenú diskusiu sme mali aj s premiérom SR Mikulášom Dzurindom."

Súčasťou návštevy prezidenta U. S. Steel Corporation Johna P. Surmu a ďalších vrcholových predstaviteľov oceliarskej korporácie z USA bola i prehliadka výrobných prevádzok košickej huty.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...