Vyhľadávanie:

Dobrovoľníci z USSK darujú krv, recyklujú užitočné veci a pomôžu deťom, v botanickej i zoologickej záhrade

Dobrovoľníci z USSK darujú krv, recyklujú užitočné veci a pomôžu deťom, v botanickej i zoologickej záhrade

Hutníci pre Košice 2021 už klopú na dvere

Záujem nezištne pomôcť je medzi našimi zamestnancami stále veľký. Potvrdila to aj registrácia na tohtoročné dni dobrovoľníkov Hutníci pre Košice 2021, ktoré začínajú už tento piatok, 18. júna. Záujemcovia rýchlo obsadili všetky plánované miesta a teraz už každý z nich dostal e-mailom aj podrobnejšie informácie, ako sa pripraviť na darovanie krvi alebo sobotňajšie brigády v centre pre deti a rodiny, v botanickej aj zoologickej záhrade. Samozrejme, medzi našich skalných dobrovoľníkov patria aj mnohí rodinní príslušníci zamestnancov a k nášmu podujatiu sa tento rok rozhodli pridať aj hokejisti HC Košice. Ale aj tí, ktorí sa nezaregistrovali na žiadnu aktivitu, môžu pomôcť a priniesť užitočné veci pre zariadenia Arcidiecéznej charity v Košiciach. 

Dobrovoľná pomoc obohacuje!

Darcom dobré zdravie, brigádnikom pekné počasie a všetkým dobrovoľníkom skvelú náladu želá organizačný tím tohto tradičného firemného podujatia.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...