Vyhľadávanie:

Výhry potešili vyžrebovaných zamestnancov v 5. kole Veľkej súťaže

Výhry potešili vyžrebovaných zamestnancov v 5. kole Veľkej súťaže

V piatom kole Veľkej súťaže sme žrebovali výhercov spomedzi 4 637 tých zamestnancov, ktorí odpovedali správne. Výhercov prvých troch cien vyžreboval viceprezident Marcel Novosad. A zdá sa, že mal šťastnú ruku, pretože výhry naozaj potešili. Z poukážky NAY v hodnote 500 € mal veľkú radosť Arpád Vasiľ: „Koho by takáto výhra nepotešila. Samozrejme, sa veľmi teším. Už presne viem, ako s ňou naložím. Dožíva mi chladnička, súrne som ju potreboval vymeniť, takže super.“

Z permanentky na hokej mala veľkú radosť Mária Sabová. „Ja síce nie som až taký fanúšik hokeja, ale manžel je naozaj veľkým fanúšikom. Určite bude z mojej výhry nadšený.“                      

Tak isto permanentku získal aj Ján Gulya, ktorý nám povedal, že na hokej chodil v minulosti  iba sem – tam.  Tak možno od jesene začne chodiť pravidelne, alebo permanentkou poteší iného člena rodiny.

Ceny výhercom odovzdal v pondelok generálny manažér Marek Lukačin.

Výhercov poukážok v hodnote 50 € do siete potravín Fresh a reklamných balíčkov žreboval zástupca odborovej organizácie Bartolomej Feničin.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...