Vyhľadávanie:

Doma i v zahraničí nás uvidia šestnásťkrát

Doma i v zahraničí nás uvidia šestnásťkrát

U. S. Steel Košice na výstavách a veľtrhoch v roku 2007

Až šestnásť medzinárodných výstav a veľtrhov v tomto roku obsadí svojou účasťou U. S. Steel Košice. Najčastejšie vystavovaným produktom budú radiátory, ktoré sa objavia na dvanástich podujatiach. Ploché valcované výrobky a rúry bude firma prezentovať na šiestich akciách, priestor dostanú aj ocele pre elektrotechnický priemysel a predstaví sa aj vedľajší produkt pri výrobe železa - vysokopecná troska a výrobky z nej.

Prvá tohtoročná prezentácia USSK bude na veľtrhu AQUA-THERM v Moskve na prelome februára a marca. Hneď po tejto akcii budeme mať možnosť predviesť svoje radiátory v nemeckom Frankfurte na veľtrhu ISH a po ňom v druhej polovici marca na domácej pôde na veľtrhu RACIOENERGIA v Bratislave.

Apríl otvorí CONSTRUMA v Budapešti, čo bude príležitosť pre trosku a výrobky z nej, ktoré sú na maďarskom trhu už známe. Granulát obchodníci predávajú tamojším zákazníkom od roku 2002 a štrky od roku 2005. Druhou príležitosťou pre tieto materiály "ukázať sa", bude slovenská výstava FOR - ARCH koncom apríla. Takmer v rovnakom čase sa uskutoční známy veľtrh ROMTHERM v Bukurešti v Rumunsku, kde pocestujú radiátory KORAD. Na množstvo podujatí bude najbohatší mesiac máj. Uskutoční sa až päť veľtrhov a výstav - Sajam Technike v Belehrade v Srbsku, AQUA - THERM v Kyjeve na Ukrajine, Medzinárodný strojársky veľtrh v Nitre, veľtrh CWIEME v Berlíne v Nemecku a v ruskej Moskve veľtrh TUBE. Tieto medzinárodné podujatia budú príležitosťou prezentovať celú škálu výrobkov košickej oceliarskej spoločnosti. Letnej prestávke bude predchádzať ešte v júni veľtrh MTP v Poznani v Poľsku.

Jeseň otvorí v druhej polovici septembra veľtrh JZV v Záhrebe v Chorvátsku. Po ňom príde na rad v októbri Medzinárodný strojársky veľtrh v Brne a výstavný a veľtržný rok uzavrú dve novembrové podujatia - TECH - EXPO v Košiciach a AQUA - THERM v Prahe.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...