Vyhľadávanie:

Dozvuky po Talent Night 2006

Dozvuky po Talent Night 2006

  • Víťaz U. S. Steel Talent Night 2006 kapela Good Fancy vystúpila v sobotu popoludní v asi štyridsať minútovom bloku pred OC Galéria s veľkým úspechom. Nadšené reakcie divákov potvrdili, že ich tohtoročné víťazstvo i úspech v tej istej súťaži v podobe prvého miesta pred dvoma rokmi bolo naozaj zaslúžené. Good Fancy tak značnou mierou prispela k príťažlivým oslavám 2. výročia tohto Košičanmi oblúbeného nákupného centra.

  • O cene divákov v kategóriách spev, ale aj tanec, rozhodovali sms hlasovaním diváci finálového večera Talent Night v Steel Aréne, z ktorých štyria získali zaujímavé ceny. Ešte na finálovom večere si, ako sme už v Oceli východu písali, poukážku v hodnote 2000 korún na nákup oblečenia v luxusnej predajni Marcona prevzal Peter Milkovič. Ďalším výhercom sms hlasovania bol Peter Jakab (na snímke), ktorý získal poukážku v hodnote 2000 korún do reštaurácie Golden Royal.

  • V piatok popoludní si video od firmy Mistela v Steel Aréne prevzal ďalší výherca sms hlasovania Otto Sabo. Peknému darčeku sa potešila celá rodina.

  • Dvadsaťštyri sms na finálovom večere skupine KomaJota poslala Lenka Geciová. Oplatilo sa, v pondelok jej zástupcovia firmy Mistela v Steel Aréne odovzdali DVD prehrávač. Gratulujeme.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...