Vyhľadávanie:

Družstvá v sobotu, jednotlivci v nedeľu

Družstvá v sobotu, jednotlivci v nedeľu

Cez víkend sa po prvý raz uskutočnia majstrovstvá U. S. Steel Košice v bowlingu

Ako sme už v našich novinách avizovali, v dňoch 23. - 24. apríla 2005 sa v Bowling pube na Triede KVP č. 1 v Košiciach uskutočnia majstrovstvá U. S. Steel Košice v bowlingu. Šampionát sa začne v sobotu 23. apríla 2005 o 8.45 h., kedy na dráhy nastúpia štyri trojčlenné družstvá.

Sú to SU VP3 v zložení František Gavrecký, Václav Dlouhy a Peter Remper, SU VP3/EO v zložení František Michalko, Miloš Mitaľ a Marek Fedič, ITES A v zložení Jozef Kašpar, Ivan Korpa a Roman Fedák a ITES B v zložení Jozef Danko, Peter Šalátek a Štefan Spišák.

Postupne sa do hry podľa časového harmonogramu zapoja ostatné prihlásené družstvá mužov a zmiešaných ženských tímov. Spolu sa prihlásilo 120 jednotlivcov, ktoré vytvoria 40 trojčlenných družstiev. Pred súťažou na ostro bude mať každý hráč k dispozícii dva skúšobné hody. Hrá sa na dve kolá a po prvom kole je zámena dráh. Účastníkom turnaja pripomíname, že bolo by dobré keby štartovali vo vlastnej špeciálnej obuvi, ale kto ju ešte nemá, má možnosť si ju vypožičať na mieste. Výsledky každého hráča z družstva sa zároveň započítavajú do súťaže jednotlivcov.

U zmiešaných ženských družstiev sa ženám automaticky pripočíta 10 bodov na jednu hru. V sobotu po odohraní dvoch kôl všetkými družstvami sa o 18.30 h. uskutoční slávnostné vyhodnotenie a vyhlásenie výsledkov s odovzdaním cenných trofejí trom najlepším družstvám. Na základe výsledkov z dvoch kôl prvého dňa sa do finále v súťaži jednotlivcov kvalifikuje 36 mužov s najlepšími výkonmi.

Finále sa začne v nedeľu 24. apríla 2005 so začiatkom o 8.45 h. podľa poradia z predošlého dňa s tým, že sa hrá znovu na dve kolá. Pritom sa hráčom započítava prenos 50 % bodov zo soboty. Poradie, v akom budú jednotlivci hrať, bude známe až v sobotu večer po 18.30 h. Vyhlasovanie výsledkov a odovzdávanie cien sa uskutoční v nedeľu medzi 12.00 h. a 13.00 h.

Niektoré ženy sú prihlásené v zmiešaných družstvách s mužmi. Keďže sa do súťaže žien neprihlásilo ani jedno družstvo z jedného DZ či útvaru, prihlásené ženy sa musia do stredy 20. 4. 2005 dohodnúť a vytvoriť 3-členné družstvá žien, aby mohli súťažiť aj v absolútnej kategórii družstiev. Prihlásené sú Andrea Sádecká - stredisko AD72, Jolana Múdra - CY36, Angelika Oravcová - AG30, Eva Tamasová - BN00, Romana Babuščáková - AB 3A, Genovefa Vincová - BN11, Judita Andaházyová - BN11, Ildikó Pochybová - DW3N, Beata Jasemová - AF17 a Valéria Štofanová -DW3H.

Majstrovstvá sa začnú prezentáciou už od 8.00 h., kde každý účastník dostane žetón na občerstvenie s guľášom. Družstvá musia nastúpiť na dráhu v kompletnom zložení v stanovenom čase. V opačnom prípade bude družstvo diskvalifikované. Časový harmonogram majstrovstiev je uverejnený na intranete. Rozhodcami šampionátu sú Juraj Adamčík a Karol Hanigovský.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...