Vyhľadávanie:

Dvadsaťštyri hodín v bazéne

Dvadsaťštyri hodín v bazéne

Príďte podporiť Plaveckú štafetu mesta Košice

Radi plávate a chcete podporiť Košice v úsilí obhájiť vlaňajšie prvenstvo v plaveckej štafete miest? Príďte do mestskej plavárne 17. novembra, kde o 12. hodine odštartujú dvadsaťštyri hodinový maratón v tomto obľúbenom športe. Minulý rok sa do štafety zapojilo 1626 ľudí, ktorí spolu odplávali 115 kilometrov a 75 metrov.

"Cieľom podujatia," informuje Ivan Šulek z Magistrátu mesta Košice, "je osvojiť si aktivity vedúce k zdravému životnému štýlu a dať verejnosti do povedomia existenciu Školskej športovej ligy v kolektívnych a individuálnych športoch, ktorá je otvorená pre všetky školopovinné deti v meste."

Do plaveckej štafety, ktorú podporuje aj U. S. Steel Košice, sa môžu zapojiť Košičania vo všetkých vekových kategóriách. Plávať môžu ľubovoľným spôsobom 25, 50 a 100 metrov. Pre deti materských škôl a mládež budú v prípade potreby k dispozícii plavecké vesty. Pre širokú verejnosť je na štafetu vyhradený čas od 13. hodiny 17. novembra do 5. hodiny 18. novembra. Pre najmladšieho a najstaršieho účastníka štafety, ako aj najrýchlejších plavcov v jednotlivých disciplínach, sú pripravené ceny, ktoré si od organizátorov podujatia prevezmú 18. novembra 2008 o 13. hodine.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...