Vyhľadávanie:

Energetici o Zlomenú lyžu

Energetici o Zlomenú lyžu

V piatok 24. februára 2012 sa už po 36. krát zišli odborári DZ Energetika so svojimi rodinnými príslušníkmi v stredisku Ľubovnianskych kúpeľov na trojdňovej akcii Zlomená lyža. Akciu zorganizovala ZO OZ KOVO v spolupráci s hospodárskym vedením. Toto športovo-spoločenské podujatie je medzi energetikmi veľmi obľúbené, o čom svedčí z roka na rok stúpajúci počet účastníkov. V tomto roku ich bolo vyše päťsto a pozvanie prijal aj predseda Rady odborov OZ KOVO U. S. Steel Košice Mikuláš Hintoš.

Keďže cestou do kúpeľov celý deň pršalo, mali sme obavy, aké počasie bude na druhý deň v čase konania samotných pretekov. Našťastie sa počasie umúdrilo, vyšlo slnko a jedine vietor robil niektorým súťažiacim problémy.

Súťaže, od tých najmladších účastníkov až po seniorov o Zlomenú lyžu, sa začali v sobotu predpoludním. Deti do šesť rokov súťažili v sánkovaní a ostatní medzi sebou bojovali v klasických branných disciplínach - v behu, streľbe zo vzduchovky a v hode granátom. Popoludní sa rekreační lyžiari zišli na svahu v priľahlom lyžiarskom stredisku, kde si do sýtosti zalyžovali. Milovníci vodných športov a relaxu využívali v priestoroch hotela bazén, saunu a vírivku. Vyhodnotenie jednotlivých disciplín a odovzdávanie cien najlepším sa konalo až po večeri. Najväčšiu radosť mali najmladší účastníci súťaží, ktorí boli odmenení pestrofarebnými hračkami a medailami. Hlavnú trofej, Zlomenú lyžu, si v tomto roku vybojoval Gabriel Sabo z prevádzky Strojovňa teplárne.

Po tomto akte sa všetci účastníci výborne zabávali na spoločenskom večierku. Do tanca vyhrávala goralská muzika Zamiškovci, pre mládežníkov sa konala v priestoroch prízemia hotela diskotéka.

Sme radi, že naši zamestnanci a členovia odborovej organizácie sa aj takýmto spôsobom stretávajú mimo svojho pracoviska. Pri tak vysokom počte účastníkov je príprava tohto podujatia stále náročnejšia. Celému organizačnému štábu preto patrí poďakovanie za dobre odvedenú prácu v prípravnej fáze i počas pretekov. V mene organizátorov ďakujem hospodárskemu vedeniu DZ Energetika, vedeniu spoločnosti RMS a.s. i vedeniu spoločnosti U. S. Steel Košice za príspevok zo sociálneho fondu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...