Vyhľadávanie:

Energetici za zelenými stolmi

Energetici za zelenými stolmi

Víťazmi nultého ročníka stolnotenisového turnaja Water Cup 2008, ktorý v multifunkčnej športovej hale ZŠ Valaliky zorganizovali zamestnanci vodného hospodárstva DZ Energetika za podpory ZO OZ METALURG U. S. Steel Košice, sa stali tenisti CHÚV Krásna s celkovým počtom 21 bodov. Za nimi s tesnou stratou so ziskom 20 bodov skončili na 2. mieste organizátori nultého ročníka Sokoľanskí diabli z ČOV Sokoľany a 3. miesto si s dobrým pocitom skvelého športového zážitku vybojovali hráči z mužstva Čerpacích staníc, ktorí získali 10 bodov.

Turnaj sa hral systémom každý s každým, pričom z každého vzájomného zápasu si víťazní jednotlivci z družstva pripísali pre svoj tím jeden bod. Pekné spomienky z tohto športového podujatia si odniesli hráči mnohých generácií, keďže sa do hry zapojili nielen súčasní zamestnanci vodného hospodárstva, ale aj ich rodinní príslušníci a ponuku zašportovať si prijali aj ich bývalí spolupracovníci z radov dôchodcov. V družstve ČOV Sokoľany sa skvelým výkonom prezentovala Ivana Lacková, ktorá je vo svojich 11 rokoch špičkovou profesionálnou hráčkou ligového tímu STO ZŠ Valaliky. Okrem nej sa výbornou hrou prezentoval aj kapitán víťazného mužstva, bývalý predák CHÚV Krásna Ladislav Men, ktorí si s raketou spestril voľné dni zaslúženého odpočinku na dôchodku. Zo zisku prvenstva v turnaji sa tešil so svojimi spoluhráčmi z mužstva a po vyhodnotení si s chuťou odpil z víťaznej trofeje.

Na bývalých kolegov nezanevrel ani dlhoročný člen vedenia vodného hospodárstva Štefan Biben, ktorý svoj zážitok okomentoval slovami: "Šport utužuje kolektív a je veľmi pekné, že po niekoľkoročnej odmlke kolektív vodného hospodárstva znovu zorganizoval akciu, ktorá bola v minulosti medzi zamestnancami veľmi obľúbená. Verím, že tento turnaj opäť začne písať svoju históriu. Mrzí ma však, že pri športových akciách sa stále stretávajú tí istí ľudia. Bolo by dobré, keby sa do športových aktivít zapojili ďalší, najmä mladší zamestnanci, aby sa dokázali prezentovať svojimi výsledkami nielen v práci, ale aj v rámci rekreačnej telovýchovy. Veď do zamestnaneckého pomeru v U. S. Steel Košice prišlo i stále prichádza zo škôl veľa mladých ľudí."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...