Vyhľadávanie:

Fajčiari - štartujeme!

Fajčiari - štartujeme!

Program EASYWAY - STOP FAJČENIU sa začína už v máji

Easy

Ak ste sa definitívne utvrdili v tom, že chcete prestať fajčiť, zamestnávateľ vám ponúka jedinečnú príležitosť. Už v máji sa môžete zúčastniť jedného z jedenástich tréningov, ktoré sú súčasťou projektu Easyway - Stop fajčeniu. Organizátori projektu garantujú, že dve tretiny účastníkov po skončení kurzu s fajčením navždy skoncujú. Prvý kurz sa uskutoční 3. mája, posledný 26. mája tohto roku.

"Každé stretnutie je určené pre dvadsaťdva ľudí. Sedenia trvajú maximálne šesť hodín. Budú sa začínať vždy o trinástej hodine. Záujemcovia ich absolvujú v rámci pracovného voľna," informuje Milan Polča, riaditeľ pre personálny servis a vzdelávanie. "Na účasť v kurze sa môžu fajčiari už prihlasovať u referentov personálneho servisu. Vyplnená prihláška slúži zároveň ako vstup na školenie. Termín absolvovania tréningu, ktorý v plnom rozsahu hradí zamestnávateľ, si záujemca dohodne spoločne so svojím referentom. Kto skôr príde, bude si môcť z termínov vyberať."

Semináre sa uskutočnia v školiacej miestnosti v Zváračskej škole U. S. Steel Košice vo vstupnom areáli. Okrem vôle a voľného času si so sebou nemusíte nič nosiť. Ak budete po skončení kurzu potrebovať podporu, lektori budú pripravení pomôcť vám prostredníctvom telefónu či e-mailu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...