Vyhľadávanie:

Ferdinand Kóča Top manažérom kvality

Ferdinand Kóča Top manažérom kvality

Ferdinand Kóča, vedúci odboru QMS U. S. Steel Košice, sa stal Top manažérom kvality roka 2012. Zvíťazil v súťaži, ktorú organizuje Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR. Výsledky X. ročníka vyhlásili v Bratislave včera, 4. decembra, počas 9. národnej konferencie o kvalite: Manažérstvo kvality vo verejnej správe.

Cieľom tejto prestížnej súťaže, ktorá je prezentáciou moderných metód manažérstva, ich vývoja a trendov, je prejaviť uznanie manažérom kvality pri kvalitnom plnení ich pracovných úloh a oboznámiť širokú verejnosť s významnými osobnosťami z oblasti manažérstva kvality v Slovenskej republike. V zmysle špecifických kritérií boli na ocenenie nominovaní jedenásti uchádzači, ôsmi zo súkromného sektora a traja z verejnej správy.

"Je to nielen môj úspech a výsledok viacročnej odbornej práce v oblasti manažérskych systémov, ale aj vyznamenanie pre našu spoločnosť, ktorá mi umožnila cestu na získanie skúseností, zručností a ktorá má zavedenú vysokú úroveň manažérstva kvality a environmentu," povedal na margo ocenenia v kategórii A - súkromný sektor F. Kóča. "Toto významné uznanie ma zaväzuje a motivuje v mojom ďalšom zameraní a zlepšovaní systému manažérstva kvality a ostatných sesterských systémov manažérstva vo firme."

Ferdinand Kóča promoval na Technickej univerzite v Košiciach, v U. S. Steel Košice pracuje od skončenia štúdia v roku 1995. Začínal na odbore technickej kontroly útvaru Riaditeľa kvality, konkrétne na referáte pre technickú kontrolu brám a zvitkov. Od roku 1997 do roku 2003 pôsobil ako vedúci oddelenia technická kontrola zvitkov, rozpracovanej výroby a neskôr ako vedúci oddelenia výstupná kontrola pre divízny závod Teplá valcovňa. V júni 2003 bol menovaný v tomto divíznom závode za zmocnenca pre kvalitu. O tri roky neskôr sa stal vedúcim oddelenia rozvoj a certifikácia SMK, respektíve manažérom pre QMS v útvare Riaditeľa pre QMS. V súčasnosti pracuje ako vedúci odboru QMS v útvare generálneho manažéra pre kvalitu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...