Vyhľadávanie:

Futbalisti o majstra

Futbalisti o majstra

V máji opäť začnú futbalové majstrovstvá U. S. Steel Košice o majstra pre rok 2006. Vlani si titul vybojovali hráči z Vysokých pecí, ktorí zrejme budú aj v tomto roku svoje prvenstvo obhajovať. Úvodný výkop prvého zápasu sa má uskutočniť v utorok 9. mája o 15.00 hodine na atletickom štadióne Technickej univerzity na Watsonovej ulici. Tam sa futbalový šampionát konal v uplynulých dvoch rokoch a vlani bol tento štadión tiež dejiskom slávnostného otváracieho ceremoniálu letnej olympiády.

Do súťaže sa môžu prihlásiť družstvá z divíznych závodov a vedenia spoločnosti U. S. Steel Košice, za ktoré môžu nastúpiť hráči bez vekového a výkonnostného obmedzenia, ktorí sú kmeňovými zamestnancami. Na súpiske môže byť uvedených max. 20 hráčov, z ktorých v jednom zápase môže nastúpiť 16 hráčov v poli a brankár. Súpisku nemožno počas šampionátu meniť ani doplňovať. Prihlášky je potrebné aj so súpiskami priniesť na zasadnutie vedúcich družstiev dňa 2. mája v utorok o 13.00 hodine v Šaci blok č.4, II. poschodie č. dverí 212. Na tomto zasadnutí sa uskutoční aj žrebovanie družstiev do skupín.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...