Vyhľadávanie:

Futbalisti u viceprezidenta

Futbalisti u viceprezidenta

V piatok prijal viceprezident pre ľudské zdroje Martin Pitorák futbalistov, ktorí vlani i v tomto roku úspešne reprezentovali spoločnosť U. S. Steel Košice na domácich i zahraničných turnajoch. Naše mužstvo sa môže pochváliť víťazstvom i tretím miestom na silne obsadenom turnaji v poľskej Bochnii, druhou priečkou na futbalovom turnaji organizovanom Technickou univerzitou Košice a dva razy sme skončili na treťom mieste v turnajoch o Pohár dekana LF TU Košice a Futbal Cup v Steel Aréne.

Viceprezident vyzdvihol skutočnosť, že náš tím tvorený z hráčov rôznych prevádzok divíznych závodov a vedenia spoločnosti hral vždy s veľkým nasadením i odhodlaním a vo voľnom čase dobre reprezentoval našu firmu. O tieto úspechy sa pod vedením manažéra mužstva Pavla Sadovského pričinili brankári Miroslav Švec a Ivan Ľapin, ako aj hráči Milan Polča, Vladimír Duháň, Rastislav Rusič, Miroslav Matia, Ondrej Knap, Dionýz Tobák, Ľuboš Katunský, Miroslav Matulaj, Stanislav Ľalík, Ľubomír Beregsási, Milan Janšo a Jaroslav Begáni.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...