Vyhľadávanie:

Gastrobar vo Vstupnom areáli

Gastrobar vo Vstupnom areáli

Vyznávačov racionálnej výživy určite poteší novinka, ktorú spoločnosť Gastrometal a.s. pripravila pre stravníkov v závodnej jedálni vo Vstupnom areáli U. S. Steel Košice. Už oddnes, 4. mája, otvorí v priestoroch jedálne gastrobar, v ktorom bude ponúkať jedlá racionálnej výživy. "Každý si bude môcť skombinovať menu z dennej ponuky podľa vlastnej chuti," informovala nás riaditeľka spoločnosti Gastrometal Jaroslava Jánošová. "Na pondelok, 9. mája, zasa pripravujeme v tejto jedálni ochutnávku pizze," dodáva.

S cieľom obohatiť sortiment jedál chystá Gastrometal v termíne od 16. do 20. mája týždeň čínskej kuchyne. Akcia sa uskutoční vo všetkých závodných jedálňach. "Jedlá čínskej kuchyne budeme ponúkať v hodnote stravného lístka," konkretizuje Jaroslava Jánošová. "Radi v tejto súvislosti privítame všetky podnetné návrhy, ale aj pripomienky. Po skončení akcie, na základe výsledkov nášho miniprieskumu, jedlá, o ktoré bude najväčší záujem, zaradíme do jedálneho lístka."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...