Vyhľadávanie:

Hádzanári s novým názvom

Hádzanári s novým názvom

Iba pred týždňom sme priniesli reportáž o príprave hádzanárov 1. MHK Košice na novú extraligovú sezónu. Lenže v stredu, 15. augusta, sa priaznivci mužskej hádzanej v Košiciach na tlačovej konferencii dozvedeli, že do nového ročníka extraligy vstúpia košickí hádzanári už s novým názvom Inžinierske stavby Košice.

"Vstupom nového sponzora - Inžinierskych stavieb, sa zmenil iba názov tímu mužov. Keďže reklamným partnerom klubu v tejto sezóne naďalej zostáva U. S. Steel Košice, ktorého logo i reklamu máme v hale a budú ju mať aj muži na dresoch, ostatné naše mládežnícke celky zostávajú v sezóne 2007/2008 hrať pod starým názvom 1. MHK Košice," ozrejmil situáciu prezident klubu Boris Farkašovský a dodal: "
Právnym subjektom naďalej zostáva 1. MHK Košice ako občianske združenie. Inžinierske stavby je iba názov, nie právny subjekt, preto tu nedochádza k žiadnemu vzájomnému konfliktu a hráčov nemusíme preregistrovať."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...