Vyhľadávanie:

Halový futbal koksárov

Halový futbal koksárov

V sobotu 6. decembra, sme zorganizovali jubilejný 15. ročník turnaja o Putovný pohár predsedu VZO OZ METALURG, ktorý sa konal v telocvični ZŠ v Čani. V priestoroch miestnej ZŠ máme každoročne vytvorené pre celodennú športovo-spoločenskú akciu tie najlepšie podmienky. Turnaja sa okrem hráčov jednotlivých mužstiev zúčastnili aj vedúci pracovníci prevádzok a pozvaní hostia. Štartovali aj futbalisti z Reliningservu a z Vulkmontu, ktorí pracujú v závode Koksovňa.

Hralo sa v dvoch skupinách, z ktorých do semifinále postúpili prvé dva celky. Medzi kvarteto najlepších sa z A skupiny prebojovali VKB 3 a Chémia, z B skupiny mužstvá Vedenia Koksovne a Prípravy vsádzky. Minuloročný víťaz, družstvo Elektroúdržby Koksovne, ukončilo svoje účinkovanie v skupine. Vo finále sa stretli celky VKB 3 a Chémie, víťazstvo si po výsledku 2:0 vybojovali a cennú trofej získali futbalisti z VKB 3. V zápase o 3. miesto boli úspešnejší hráči z Vedenia, ktorí zdolali mužstvo Prípravy vsádzky celkom presvedčivo 5:2. Na záver sme pri odovzdávaní cien trom najlepším družstvám vyhodnotili a odmenili aj najlepšieho hráča, ktorým sa stal Jaroslav Pitner z víťazného tímu.

Účastníci podujatia si pochvaľovali nielen vysokú úroveň futbalových stretnutí, ale zabavili sa aj pri spoločenskom posedení s občerstvením. V tejto tradícii budeme aj v budúcnosti naďalej pokračovať.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...