Vyhľadávanie:

Príďte v piatok na Hlavnú otvoriť Košické Vianoce

Príďte v piatok na Hlavnú otvoriť Košické Vianoce

Hlavná ulica v Košiciach ožije v piatok, 5. decembra, vianočnou atmosférou. Už o 17. hodine sa pri súsoší Immaculata začína pestrý dvojhodinový program, v ktorom nebude chýbať už tradične príchod Mikuláša so sladkosťami, rozsvietenie vianočného stromčeka i ulíc mesta. Tohto roku sa o rozžiarenie historického centra postarajú spolu s primátorom Košíc Františkom Knapíkom viceprezident U. S. Steel Košice pre riadenie externých služieb a vzťahov Miroslav Kiraľvarga a manželka prezidenta oceliarskej spoločnosti Kathleen Babcoková. Spoločne privítajú aj prvých záujemcov o primátorský punč. Výťažok z predaja každoročne putuje na charitatívne účely. V rovnakom čase otvorí svoj stánok aj U. S. Steel Košice.

Deti budú mať určite radosť z veselého programu pod názvom Mikulášska klauniáda. Sprievodcom poldruhahodinovej zábavy v réžii oceliarskej spoločnosti bude moderátor Bruno Ciberej a Klaun Adrián, ktorí ponúknu malým množstvo súťaží, pesničiek a tanca. Potešia nimi Dominika Mirgová, Tomáš Krak a tanečná skupina Hviezdička. Klaun Adrián sa teší na zaujímavé klaunovské masky, z ktorých vyberie najkrajšiu. Výhra, MP4 prehrávač, čaká aj na víťazku tohtoročnej výtvarnej súťaže U. S. Steel Košice o najkrajšiu kresbu na tému Mikulášska klauniáda, Kamilu Beľušovú.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...