Vyhľadávanie:

Hľadá sa nová Miss Aerobik SR

Hľadá sa nová Miss Aerobik SR

V mesiacoch apríl - máj prebieha v piatich mestách na Slovensku súťaž v aerobiku pre ženy vo veku od 18 do 34 rokov. Ak sú medzi zamestnankyňami U. S. Steel Košice ženy, ktoré holdujú tomuto športu, je tu pozvánka aj pre nich.

Súťaž sa uskutoční v sobotu 14. mája s prezentáciou od 8.30 h. v telocvični vysokoškolských internátov UPJŠ Košice na Medickej 6. O bližšie informácie sme požiadali manažérku košického podujatia Věru Medveďovú:

"Do súťaže sa môže prihlásiť každá zo žien, ktorá vyznáva vo svojom živote také hodnoty, akými sú krása, pohyb a zdravý životný štýl. Súťažiť sa bude v priebehu dvojhodinového aerobikového maratónu pod vedením Alenky Kahanovej. Samotná súťaž sa začne od 10.00 hodiny a až do 15.00 h. bude pre divákov pripravený hodnotný program. V ňom okrem iného vystúpia aj mládežnícke tanečné súbory so scénickými, študentskými aj írskymi tancami. Hodnotiť výkony jednotlivých súťažiacich bude odborná porota, do semifinále postúpi päť najlepších. Nie je však podmienkou, že každá z prihlásených musí súťažiť. Stačí prísť a len tak si zacvičiť o hodnotné ceny. Možno, že niektorá z týchto cvičeniek svojím výkonom zaujme porotu a od toho sa bude ďalej odvíjať jej aktívny záujem o aerobik."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...