Vyhľadávanie:

Hokejová štatistika

Hokejová štatistika

V deviatich mužstvách sa v priebehu olympijského hokejového turnaja vystriedalo 164 hráčov. Počas deviatich dní odohrali 20 zápasov, v ktorých padlo spolu 156 gólov.
Kuriozitou je, že iba v jednom stretnutí sa zrodil nerozhodný výsledok 2:2, aj to až vo finále. Tri zápasy skončili dvojciferným výsledkom VP - Doprava 10:1, Doprava - Koksovňa 11:1 a VP - Údržba 12:1.
Po skončení finálového súboja organizátori vyhodnotili a odmenili najlepších hráčov. Najlepším brankárom sa stal brankár zo Studenej valcovne Róbert Kanuščák, za najlepšieho hráča vyhlásili útočníka z mužstva Vedenia Petra Kuzára a najlepším strelcom turnaja sa stal Kamil Krušpán z tímu Vysokých pecí, ktorý mal na svojom konte 16 strelených gólov.

Poradie ďalších strelcov: Hrabčák (SVa) 10 gólov, Štefáni (Oceliareň) a Hriňák (Doprava) po 8 gólov, Kuzár (Vedenie) 7 gólov, Kelemeš, Bocko (obaja VP), Srnka (SVa) a J. Tóth (Oceliareň) po 6 gólov, Žák (SVa) 5 gólov, Jariabek (Údržba), Dropa (Koksovňa), S. Vrábel (VP) a M. Píro (Doprava) po 4 góly, Jesenský (Vedenie), Bačo, Kováč (obaja SVa), Gönci (Doprava) a Molčák (Údržba) po 3 góly, atď.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...