Vyhľadávanie:

Hollywoodsky karneval na Deň detí

Hollywoodsky karneval na Deň detí

Oslava Medzinárodného dňa detí sa blíži a my by sme radi upozornili všetky deti z Košíc a širokého okolia na to, že spoločnosť U. S. Steel Košice pripravuje pri tejto príležitosti pekný program. Podujatie v štýle hollywoodskeho karnevalu sa uskutoční v nedeľu 28. mája 2006 o 14.00 hod. v areáli Zologickej záhrady v Košiciach.

V programe vystúpi Petra Humeňanská, Šašo Maroš, Jozef Hruškoci - víťaz kat. spev Talent Night 2005, skupina Magnet, kúzelník Melies, Dychový orchester mladých, klub Brilant a ďalší. Súčasťou podujatia bude aj módna prehliadka karnevalových masiek. Preto upozorňujeme všetky deti, aby si zabezpečili dovtedy kostým, v ktorom môžu prísť osláviť deň detí a predviesť ho na pódiu pred divákmi. Pre všetky deti je pripravená sladká odmena a diplom s hviezdou slávy. Najkrajšie masky oceníme tak, ako to robia v Hollywoode - soškou Oscara.

Deti, ktoré si náhodou nestihnú pripraviť karnevalovú masku nenecháme určite smutné, máme pre ne nachystané krásne škrabošky sloníka, kačiatka, levíka či žabky. Program bude naozaj pestrý. So šašom Marošom sa deti zahrajú "hru na pesničku" a vytvoria si aj galériu na šnúre. Deťom rozdáme farbičky a budeme maľovať zvieratká. A aby to bol ozajstný hollywoodsky karneval, deti vyskúšame v teste z toho, či poznajú postavičky z rozprávok. Na všetky deti sa tešia organizátori podujatia, útvar Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...