Vyhľadávanie:

Jánsky futbalový turnaj

Jánsky futbalový turnaj

Posledný júnový piatok patril v hádzanárskej hale VŠA futbalistom z úseku GM pre podporu výroby. Rozhodnutie troch základných odborových organizácií a vedenia závodov patriacich pod tento úsek zaviesť tradíciu halového futbalového turnaja o Pohár GM sa vydaril. Už samotná príprava na 1. ročník naznačovala, že všetci zainteresovaní majú záujem zorganizovať toto podujatie na vysokej športovej a spoločenskej úrovni. Reprezentanti piatich divíznych závodov - Dopravy, Energetiky, Opráv, Mechaniky, Servisu a služieb a Vedenia - rozdelení do dvoch skupín, bojovali o postup do hlavnej súťaže s týmito výsledkami:

A skupina: Mechanika - Doprava 0:1, Vedenie - Mechanika 1:3, Doprava - Vedenie 4:0.

B skupina: Opravy - Energetika 0:1, SaS - Opravy 0:1, Energetika - SaS 0:0.

V semifinále Doprava zvíťazila nad Opravami 3:0 a Energetika nad Mechanikou 3:2. V boji o 3. miesto zvíťazila Mechanika nad Opravami 3:1.

Vyvrcholením celého turnaja bol súboj dvoch neporazených mužstiev Energetiky a Dopravy. Aj keď tipy na finalistov pred turnajom boli rôzne, futbaloví odborníci najčastejšie uvádzali práve túto dvojicu z dôvodu ich kvalitného obsadenia skúsenými hráčmi. Náročné stretnutie odohrané fair-play z oboch strán prinieslo v riadnom hracom čase remízu 1:1, a tak o víťazovi museli rozhodnúť strely zo značky pokutového kopu. Túto sériu úspešne zvládli reprezentanti Energetiky, ktorí z rúk GM pre podporu výroby Jána Vranca oprávnene prevzali víťaznú trofej.

Za najlepšieho strelca turnaja bol vyhlásený Stanislav Polomský z Mechaniky, za najlepšieho hráča Eduard Kandík z Dopravy a najlepším brankárom sa stal Marek Leško z Energetiky.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...