Vyhľadávanie:

John P. Surma členom Poradného výboru pre obchodné stratégie a vyjednávania

John P. Surma členom Poradného výboru pre obchodné stratégie a vyjednávania

U. S. Steel Corporation Chairman a Chief Executive Officer John P. Surma sa stal členom Poradného výboru pre obchodné stratégie a vyjednávania. Do tejto funkcie ho vymenoval prezident USA Barack Obama. V 30-člennom výbore bude pôsobiť aj prezident United Steelworkers International Leo W. Gerard. Informoval v uplynulých dňoch Steel Business Briefing.

"Som rád, že títo kvalifikovaní ľudia súhlasili a poskytnú tejto vláde svoje znalosti a talent a prispejú k podpore amerického exportu v nasledujúcich piatich rokov," povedal prezident Obama. "Pokiaľ sa 95 percent svetových zákazníkov nachádza za našimi hranicami, je životne dôležité uchádzať sa o tento obchod a prácu."

Prezident Obama uviedol, že cieľom je podporiť "zodpovedný a férový" obchod, ktorý zabezpečuje rovnováhu na poli hráčov pre amerických pracovníkov. "Teším sa na múdre rady, ktoré uvedení páni v daných záležitostiach počas našej spolupráce v nasledujúcich mesiacoch a rokoch poskytnú," dodal.

Poradný výbor pozostáva z členov, ktorí reprezentujú kľúčové ekonomické odvetvia a skupiny a má za úlohu poskytovať strategické rady v obchodných záležitostiach.

Podľa informácií Steel Business Briefing prezident Obama ohlási vymenovanie nových členov v nasledujúcich dňoch.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...