Vyhľadávanie:

Július Lang novým prezidentom asociácie ECCA

Július Lang novým prezidentom asociácie ECCA

Generálny manažér predaja pre priemysel Július Lang sa stal prezidentom Európskej asociácie výrobcov lakoplastovaných plechov ECCA (European Coil Coating Association). Zástupcu U. S. Steel Košice do tejto funkcie zvolili na valnom zhromaždení ECCA, ktoré sa uskutočnilo v priebehu 46. kongresu ECCA v Španielsku v dňoch 21. a 22. mája 2012.

ECCA v súčasnosti združuje viac ako 140 členov, medzi ktorých patria aj najväčší výrobcovia ocele, ako sú napríklad ArcelorMittal, Tata Steel, ThyssenKrupp, Voestalpine, Novolipetsk Steel, Ruukki a Salzgitter. Popri výrobcoch ocele asociácia združuje aj dodávateľov farieb a technológií, ako sú Akzo Nobel, Beckers, BASF, PPG a Valspar.

"Cieľom a úlohou asociácie je prostredníctvom cielených marketingových programov zvýšiť povedomie verejnosti o lakoplastovaných plechoch, propagovať výhody ich používania, vytvárať odvetvovú diskusnú platformu na výmenu poznatkov a reprezentovať odvetvie pred verejnými orgánmi a inštitúciami," uviedol J. Lang.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...