Vyhľadávanie:

Július Lang viceprezidentom asociácie ECCA

Július Lang viceprezidentom asociácie ECCA

Na minulotýždennom zasadnutí výkonného výboru ECCA v Bruseli (ECCA - Európske združenie výrobcov lakoplastovaných plechov) zvolili generálneho manažéra pre marketing a strategické plánovanie USSK Júliusa Langa za viceprezidenta tejto asociácie.

Členmi ECCA sú aj spracovatelia lakoplastovaných plechov, dodávatelia lakov a farieb a ostatných spoločností poskytujúcich servis v tejto oblasti. Asociácia bola založená v roku 1967 so sídlom v Bruseli. V súčasnosti ma viac ako 140 členov s celosvetovou pôsobnosťou, vrátane najväčších výrobcov ako sú napríklad ArcelorMittal, Tata Steel, ThyssenKrupp, Voestalpine, Novolipetsk Steel, Ruukki a Salzgitter.

Hlavnou náplňou činnosti združenia je propagácia výhod používania tohto produktu s dôrazom na ochranu životného prostredia, náklady, kvalitu a dizajn. Spoločnosť U. S. Steel Košice vyrába lakoplastované plechy od roku 1997, kedy sa zároveň stala aj členom ECCA. Július Lang bol od roku 2009 členom Rady riaditeľov ECCA.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...