Vyhľadávanie:

Karatisti s medailami

Karatisti s medailami

Východoslovenská únia karate a bojových umení usporiadala s podporou spoločnosti U. S. Steel Košice už dvanásty raz po sebe Majstrovstvá Slovenska detí, žiakov, dorastencov a juniorov v karate družstiev. Konali sa v sobotu 31. mája v športovej aréne Strednej odbornej školy železničnej v Košiciach. O medaily bojovalo 87 družstiev chlapcov a dievčat z celého Slovenska. Súťažilo sa v dvoch kategóriách - kata a kumite.

V silnej konkurencii si veľmi dobre počínali mladí pretekári z východného Slovenska, zvlášť z Košíc. Svojimi výkonmi potvrdili, že v tomto športe patria medzi karatistickú špičku a z národného šampionátu si odniesli niekoľko cenných kovov. Družstvo Karate Klub Kretovič Košice skončilo v celkovom hodnotení klubov na 3. mieste s bilanciou dve zlaté, štyri strieborné a štyri bronzové medaily. Karate klub TJ Metropol Košice obsadil 5. miesto so ziskom dvoch zlatých a pretekári z Karate Klub Union­ Košice skočili s jednou zlatou, tromi striebornými a dvoma bronzovými medaila­mi na 7. mieste.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...