Vyhľadávanie:

Korčuľovanie pre zamestnancov

Korčuľovanie pre zamestnancov

Voľné korčuľovanie patrí nielen k tradičným ponukám spoločnosti na využitie voľného času svojich zamestnancov, ale poskytuje aj príležitosť urobiť niečo pre ich zdravie. Tohtoročná zima bez snehu zvyšuje počet záujemcov o tento šport z radov zamestnancov U. S. Steel Košice. Pre nich pravidelne na intranete uverejňujeme termíny korčuľovania, ktoré sú vyhradené na starom zimnom štadióne na Kavečianskej ceste.

Podľa záujmu je vždy prvý termín vyhradený v sobotu pre zamestnancov divíznych závodov, druhý termín v nedeľu popoludní pre útvary vedenia spoločnosti. Podmienkou vstupu na zimný štadión je preukázať sa identifikačnou kartou USSK, ktorá je neprenosná, poverenému zástupcovi bezpečnostnej služby USSK pri bráne č. 2 (vchod do objektu ZŠ vpravo). So zamestnancom USSK môžu prísť na ZŠ aj jeho rodinní príslušníci (manželka a deti). Na ZŠ sa korčuliari môžu preobuť len vo vyhradenom priestore. Pre začínajúcich korčuliarov, najmä pre deti, je na ľadovej ploche vyhradený priestor oddelený lanom. Korčuľovanie je jednosmerné, riadené povereným zamestnancom USSK a tento smer sa v pravidelných intervaloch mení.

Je zakázané korčuľovať sa v protismere, postávať na ľadovej ploche a vytvárať hlúčiky debatujúcich, občerstvovať sa jedlom, prípadne naháňať sa. Ďalej je nebezpečné posedávať na mantineli a hádzať snehové gule zo zbrúseného ľadu. Tieto upozornenia vychádzajú zo skúseností posledných víkendov, preto poverený zamestnanec USSK v súčinnosti s príslušníkmi SBS majú právo takýchto nespratníkov vykázať z ľadovej plochy s obmedzením ich ďalšieho prístupu na ľad. Zamestnanci spoločnosti sú opakovane poučení z dodržiavania bezpečnostných predpisov a túto svoju skúsenosť by mali preniesť aj na svojich najbližších počas ich korčuľovania sa na ľade Zimného štadióna na Kavečianskej ceste. Lebo aj tam platí zásada, vrátiť sa zo športovania domov zdravý.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...