Vyhľadávanie:

Košické leto plné podujatí

Košické leto plné podujatí

Prázdninové letné mesiace sú v plnom prúde, koronavírus je, dúfajme, na odchode, a tak si ťažko vieme predstaviť leto bez rôznych zaujímavých udalostí v našom meste. Veľkých aj malých poteší tradičný multižánrový festival Leto v parku v areáli Kulturparku (24. 7. – 2. 8. 2020), ktorý pod holým nebom privíta umelcov s pestrým programom rôznych žánrov.

Košická zoologická záhrada si v mesiacoch júl a august pre návštevníkov pripravila zážitkový program Noc v ZOO, počas ktorého môžete prespať v drevených stanoch a, samozrejme, pripravený je aj program so sprievodcom.

Kreatívni zvedavci si prídu na svoje v Múzeu Vojtecha Löfflera, ktoré v termínoch v júli a auguste organizuje podujatie s názvom Kreatívne leto u Löfflera, počas ktorého si môžete vyskúšať rôzne maliarske a kresliarske techniky, maľbu na textil, výtvarne hry a pod.

Slovenské technické múzeum má svoje brány otvorené pre všetkých milovníkov lodí. Do konca decembra prebieha výstava 100 rokov lodiarstva v ČSR, ktorá približuje históriu sto rokov stavby lodí na území Slovenska od roku 1918 do 2018.

V Kasárňach/Kulturparku je pre deti v letných mesiacoch už tradične pripravený FashionKidLab, počas ktorého sa každý utorok o 17.00 v pavilóne Echo môžu cítiť ako praví módni návrhári. Júlovou témou sú módne štýly tradičných kultúr.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...