Vyhľadávanie:

Košické športové leto na Alejovej

Košické športové leto na Alejovej

Košické športové leto 2011 odštartovalo v Športovo-zábavnom areáli na Alejovej ulici v Košiciach siedmym ročníkom v pondelok 11. júla 2011. Podujatie organizujú Mestská časť Košice-Juh v spolupráci s Mestom Košice a spoločnosťou U. S. Steel Košice. Školopovinné deti z mesta a okolia tu môžu zmysluplne vyplniť voľný čas a relaxovať za symbolický poplatok. Prvý turnus sa končí v piatok 22. júla. Druhý turnus je plánovaný od 8. augusta do 19. augusta. Na deti čakajú športové zápolenia vo futbale, tenise, streetballe, nohejbale, hokejbale, stolnom tenise, šachu a petanque.

Pre najlepších z oboch turnusov je ešte pripravený súboj o super pohár starostu MČ Košice - Juh, ktorý sa odohrá pri príležitosti DOD 2011 (dňa otvorených dverí) 29. augusta. Ak chcete deťom dožičiť zdravý pohyb a radosť zo športu, stále máte možnosť prihlásiť ich do druhého turnusu. Registračný formulár nájdete na www.kosicejuh.sk, uzávierka je 7. augusta. Organizátori stanovili štartovné vo výške dve eurá na turnus/osobu/druh športu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...