Vyhľadávanie:

Košické športové leto sa už čochvíľa začne

Košické športové leto sa už čochvíľa začne

Chcete, aby vaše deti prežili zmysluplne časť prázdnin, zašportovali si na ihriskách a možno si aj našli nových priateľov? Túto možnosť vám onedlho ponúkne 3. ročník Košického športového leta, ktorý sa, ako už tradične, uskutoční v priestoroch Športovo-zábavného areálu na Alejovej ulici v Košiciach. Pripravené sú tri turnusy, vždy so začiatkom od 9.30 hod., a to od 9. do 20. júla, od 27. júla do 9. augusta a od 15. do 28. augusta 2007.

Prihlásiť sa môžu chlapci i dievčatá, jednotlivo i celé družstvá. Súťažiť budú vo futbale, volejbale, streetbale, hokejbale, tenise či stolnom tenise. Štartovné je 40 korún za turnus, osobu a druh športu. Vyplnenú prihlášku treba zaslať alebo priniesť ešte dnes na adresu Športovo-zábavný areál, Alejova 2, 040 01 Košice alebo Miestny úrad MČ Košice-Juh, Smetanova 4, 040 01 Košice. Podujatie, ktoré pre mládež košických základných i stredných škôl pripravuje MČ Košice-Juh v spolupráci s Mestom Košice, podporuje spoločnosť USSK.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...