Vyhľadávanie:

Mladé tulene príkladne bojovali

Mladé tulene príkladne bojovali

Najmladším košickým baseballistom (kategória žiakov do 12 rokov) z tímu Slávia UPJŠ Seals Košice sa aj napriek veľkej snahe nepodarilo v Košiciach na turnaji Final Four uplynulý víkend na softballovom ihrisku na Vysokoškolskej ulici zvíťaziť a obsadili konečné 4. miesto. Turnaj sa stal korisťou žiakov Spiders Bratislava pred Apollom Bratislava a STU Angels Trnava.

Otvárací nadhod turnaja urobil Richard Veitch, viceprezident spoločnosti U. S. Steel Košice, ktorá finančne podporuje činnosť baseballového klubu v Košiciach. "Historicky prvý turnaj žiakov v Košiciach sa vydaril na výbornú. Vďaka patrí všetkým, ktorí hrali, pomáhali, povzbudzovali, coachovali a rozhodovali. Aj napriek veľkej snahe sa našim chlapcom v ťažkej konkurencii nepodarilo zvíťaziť. Bojovali však príkladne, snažili sa veľmi a je na nich vidno, ako sa od zápasu k zápasu zlepšujú a približujú skúsenejším družstvám z Bratislavy a Trnavy. Chcem poďakovať všetkým, ktorí strávili na Slávii dva víkendové dni. Len vďaka vám sa nám podarilo zorganizovať takýto nádherný turnaj," povedal tréner košických žiakov Pavol Hudák.

Počas prvého dňa turnaja, v sobotu 23. júna, chlapci hrali najprv medzi sebou systémom každý s každým, v nedeľu bojovali o konečné umiestnenie. Košický tím Seals prehral s Apolom 14:18, so Spiders 3:18 a Trnave podľahol 4:22. Na turnaji ocenili aj najlepších hráčov z jednotlivých družstiev. Za Seals to boli Mišo Podracký ako najlepší pálkar, Rišo Bačo ako najlepší hráč v obrane a Maroš Fabíny ako najlepší nahadzovač.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...