Vyhľadávanie:

Križovatky

Križovatky

Križovatky - Rozvoj osobnosti - taký je názov nového tréningu, ktorý v týchto dňoch absolvuje v hoteli Ferum už druhá skupina účastníkov projektu U. S. Steel Košice Rovnosť príležitostí z Mestskej časti Košice-Šaca. Pripravili ho ETP Slovensko - Centrum pre udržateľný rozvoj v spolupráci so spoločnosťou U. S. Steel Košice a Mestskou časťou Košice-Šaca.

Tréning vedie americká lektorka s niekoľkoročnými skúsenosťami Victoria Ball Jeffs z Dovetail Consulting,LLC Colorado Springs, ktorá rovnako ako ETP Slovensko často pracuje s marginalizovanými skupinami obyvateľstva, utečencami a cudzincami. Tréningové programy sama vytvára a vedie ich v USA i zahraničí. Školenie ponúka objaviť zmysel života, spoznať pravdu a uskutočňovať osobnostnú zmenu. Je zamerané na rozvoj osobnosti a jeho cieľom je pomôcť účastníkom plnohodnotne využívať vlastný potenciál.

Záverečné stretnutie účastníkov, vyhodnotenie kurzu a odovzdávanie certifikátov, sa uskutoční na budúci týždeň v utorok 4. septembra 2011.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...