Vyhľadávanie:

Kto na šampionát?

Kto na šampionát?

Kvalifikačné preteky v streleckom trojboji sa chýlia pred majstrovstvami Slovenska k záveru. Predposledné kolo sa uskutočnilo v Michalovciach a o tom, kto sa definitívne prebojuje medzi 36 nominovaných, sa rozhodne na posledných pretekoch v Rači. Na Zemplíne štartovalo 23 strelcov z Prešova, Poruby pod Vihorlatom, Košíc a domácich Michaloviec.

V kategórii pištoľ podľa predpokladov zvíťazil výborným výkonom 301 b. Beca z Michaloviec, ktorý aj vedie priebežné poradie kvalifikácie súčtom 620 bodov. Z našich železiarov skončil Hlubeň štvrtý výkonom 276 b., Imrich bol so ziskom 269 b. šiesty a Brugoš s 268 bodmi siedmy. Šancu štartovať na slovenskom šampionáte majú zatiaľ piati naši strelci, a to Hruška, ktorý je v priebežnom poradí na 13. mieste s 577 b., 22. Brugoš 561 b., 33. Seman 548 b., 35. Imrich a 36. Hlubeň zhodne po 545 b. Na tých istých pretekoch v Michalovciach sa v kategórii revolver umiestnil náš Imrich výkonom 254 b. na 4. mieste.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...