Vyhľadávanie:

Kto si pozrie Vojvodkyňu z Chicaga

Kto si pozrie Vojvodkyňu z Chicaga

V našej tretej a poslednej predvianočnej ankete sme sa pýtali, ako radi silvestrujete a trom vyžrebovaným sme ponúkli po dve vstupenky do Štátneho divadla Košice na skvelú operetu Vojvodkyňa z Chicaga. Otázka znela, či radi oslavujete Silvestra v centre mesta. Do ankety sa zapojilo 64 ľudí a z prieskumu vyplynulo, že viac ako polovica dáva prednosť práve takémuto typu osláv konca starého a príchodu nového roka.

Prvou vyžrebovanou je Alica Mašlejová: „Do divadla a na koncerty chodievam pravidelne. Takmer každý rok som bola na Silvestra v divadle, a to buď v Košiciach alebo v Prahe. Predstavenie Vojvodkyňa z Chicaga som už videla, je to skvelé predstavenie a veľmi rada si ho pozriem ešte raz.“

Na Silvestra do divadla pôjde aj ďalšia vyžrebovaná účastníčka ankety, naša kolegyňa Ľuba Šoltésová: „Páčia sa mi súťaže a ankety organizované na X App Košice, a preto som sa bez váhania zapojila aj do tejto. Zažila som už rôzne oslavy Silvestra; doma, na chate, počas pohotovosti v práci svojej i manželovej a možnosť stráviť ho na umeleckom predstavení v divadle sa mi zdala ako niečo nové a zaujímavé. Inšpirovala ma aj švagriná, ktorá v divadle silvestrovala už viackrát.“

Tretí vyžrebovaný Martin Brandis už na posledný deň roka program má, ale veľmi rád využije možnosť pozrieť si predstavenie o deň skôr, 30. decembra.

 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...