Vyhľadávanie:

Letná olympiáda USSK, XIV. ročník

Letná olympiáda USSK, XIV. ročník

Čiapka a zachytávače potu

Niekoľko dní potom ako sa skončí Letná olympiáda v Aténach, začnú sa súťaže XIV. ročníka našej olympiády. Organizačný výbor sa pripravuje na svoje prvé zasadnutie, ktoré sa uskutoční 24. augusta 2004 o 10:00 hod. v jedálni SOU v Šaci. Tento termín je súčasne aj dátumom, dokedy sa môžu prihlasovať účastníci olympiády do súťaží. Spôsobov je, ako sme už informovali aj v Oceli východu, niekoľko.

V písomnej forme sú k dispozícii prihlášky v DZ a úsekoch viceprezidentov a GM, v elektronickej podobe na INTRANETE. Pre súťaže jednotlivcov uverejňujeme prihlášku v dnešnej Oceli východu. Prihlášky odovzdajte zástupcom jednotlivých DZ, úsekov, útvarov, členom organizačného výboru, alebo ich pošlite v elektronickej podobe na adresy uverejnené na intranete, alebo ich doručte prostredníctvom vedúcich športov na zasadnutie organizačného výboru najneskôr do 23. 8. 2004. Bola by škoda, keby sa čo i len jedna prihláška do súťaží v desiatich športových odvetviach, nedostala na správne miesto.

Pre všetkých olympionikov budú pripravené športové čiapky, zachytávače potu (na snímke) a ďalšie novinky. Veríme, že si atmosféru práve prebiehajúcich olympijských hier prenesiete aj na športoviská našej letnej olympiády.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...