Vyhľadávanie:

Letné hry oceliarov napíšu 29. ročník

Letné hry oceliarov napíšu 29. ročník

Dvanásť kolektívnych a individuálnych športov odštartujú 12. septembra

Letné športové hry zamestnancov spoločnosti U. S. Steel Košice budú v tomto roku od štvrtku 12. do soboty 14. septembra. Predchádzať im bude golfový turnaj, ktorý rozohrajú v nedeľu 8. septembra. Registrácia účastníkov na intranetovom portáli je už spustená, uzávierka prihlášok je 2. septembra 2019. Patronát nad konaním 29. ročníka Letných športových hier USSK prevzal viceprezident pre ľudské zdroje, na ich príprave sa tradične spolupodieľa odborová organizácia.

O medaily sa bude súťažiť v tradičných disciplínach v dvanástich kolektívnych aj individuálnych športoch. Beh na 10 km a preteky na kolieskových korčuliach sa uskutočnia na trase medzi Vstupným areálom USSK a Košicami, cestné cyklistické preteky jednotlivcov na trase Košice – Šaca – Košice. Najdlhšie trojdňové turnaje budú v Bowling pube na sídlisku KVP, v bedmintone v Cassovia badminton spote na Južnom nábreží 13 a v tenise na dvorcoch UPJŠ na Medickej ulici. Dvojdňové turnaje rozohrajú v malom futbale na atletickom štadióne na Watsonovej ulici, v stolnom tenise v herni TJ Lokomotíva na Čermeľskej ceste a vo volejbale v telocvični internátov na Jedlíkovej ulici. Jeden deň je vyhradený na nohejbalové zápasy v telocvični Strednej zdravotníckej školy na Moyzesovej ulici, šachový turnaj bude v Študentskom domove na Jedlíkovej a golfový v areáli v Malej Ide. Športovci sa môžu registrovať v rôznych vekových kategóriách, ktoré sú zverejnené na intranetovej stránke.  

Vyvrcholením hier bude Večer športovcov v Spoločenskom pavilóne na Triede SNP. V sobotu 14. septembra sa pre všetkých účastníkov hier začne o 17.30 hod. večerou, občerstvením a spoločenským programom. Slávnostné vyhlasovanie výsledkov je naplánované po 19. hodine.

„Účastníci letných športových hier sa prihlasujú na jednotlivé súťaže vo svojich spoločnostiach, divíznych závodoch a na úsekoch GM u poverených zamestnancov alebo členov organizačného výboru. Keďže prihlášky sa spracovávajú elektronicky, chceme požiadať všetkých záujemcov o účasť na súťažiach 29. ročníka letných športových hier, aby dodržali termín uzávierky 2. septembra 2019.  Po tomto termíne už nebude možné ďalšie prihlášky prijať. Záväzné prihlášky na súťaž v golfe môžu súťažiaci doručiť do 3. septembra 2019,“ informuje vedúci oddelenia Sociálna politika a mimomzdová motivácia USSK Miroslav Sajko.

Riadne vyplnenú a overenú záväznú prihlášku treba odoslať príslušnému vedúcemu športu do 2. septembra 2019. Atletika – Jozef Sciranko; bowling – Roman Fedák; cyklistika – Juraj Paňko; futbal – Ján Margita, Tomáš Moščák; golf – Ladislav Straka; kolieskové korčule – Henrik Hric; nohejbal – Miroslav Greško; bedminton – Milan Jusko; stolný tenis – Jozef Fotta; šachy – Ladislav Ucekaj; tenis – Valér Hodermarský, Ján Margita; volejbal – Jozef Ňachaj.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...