Vyhľadávanie:

Letné platené stáže aj v budúcom roku

Letné platené stáže aj v budúcom roku

Príležitosť pre študentov

Spoločnosť U. S. Steel Košice od roku 2002 organizuje pre študentov tretích a štvrtých ročníkov slovenských vysokých škôl a univerzít dvojmesačnú letnú platenú stáž. Dovedna už 169 mladých ľudí, budúcich hutníkov, ale aj strojárov, ekonómov, informatikov či technológov malo príležitosť získať neoceniteľné skúsenosti z praxe, pracovať na konkrétnych projektoch, rozšíriť si svoje vedomosti z riadenia či už prostredníctvom tréningu manažérskych zručností alebo workshopov. Novinkou v tomto ročníku bolo riešenie konkrétnej prípadovej štúdie, ktorú potom študenti, rozdelení do skupín, prezentovali pred hodnotiacou komisiou.

V týchto dňoch sa rozbieha kampaň budúcoročnej letnej platenej stáže. "Príležitosť učiť sa od skúsených manažérov v U. S. Steel Košice počas júla a augusta 2006 dostanú záujemcovia, ktorí splnia podmienky výberového konania," informoval nás Karol Gordiak, vedúci odboru vzdelávanie a rozvoj útvaru GM pre rozvoj a servis ľudských zdrojov. "Podmienkou na zaradenie do výberového konania," konkretizuje, "je zaslanie životopisu v slovenskom a anglickom jazyku najneskôr do 31. januára 2006, absolvovanie testu z anglického jazyka, a to do 31. marca budúceho roku a nakoniec absolvovanie pohovoru v anglickom jazyku s manažérom úseku, v ktorom by mal záujemca o stáž pracovať, do 15. júna 2006."

Podľa vyjadrenia Karola Gordiaka účastníci letnej platenej stáže budú tri dni v týždni vykonávať v jednotlivých pracoviskách pridelenú prácu, dva dni v týždni sa budú venovať aktivitám zameraným na rozvoj manažérskych zručností.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...