Vyhľadávanie:

M. Kiraľvarga prezidentom HC Košice

M. Kiraľvarga prezidentom HC Košice

Novým prezidentom hokejového klubu HC Košice je od pondelka, 1. septembra, doterajší 1. viceprezident klubu, viceprezident USSK pre riadenie externých služieb a vzťahov Miroslav Kiraľvarga. Rozhodli o tom vo štvrtok, 28. augusta, delegáti valného zhromaždenia OZ HC Košice, ktorí akceptovali zmeny v obsadení správnej rady. M. Kiraľvarga nahradil vo funkcii prvého muža košického hokeja Ľubomíra Vemeho, ktorý viedol HC Košice od roku 2002. "Verím v budúcnosť košického hokeja, v profesionálnu a tímovú prácu. Naďalej chceme stavať na mládeži. Verím, že hokej bude rodinným relaxom a návštevnosť v Steel Aréne bude mať stúpajúcu tendenciu," povedal M. Kiraľvarga v utorok, 2. septembra, počas stretnutia s novinármi, kde spolu s prezidentom U. S. Steel Košice Georgeom F. Babcokom oznámili začiatok výstavby tréningovej haly pri Steel aréne.

Ľ. Veme ostáva pracovať v štruktúrach klubu ako člen správnej rady HC Košice. Valné zhromaždenie zvolila za 1. viceprezidenta HC Košice predsedu Košického samosprávneho kraja a bývalého primátora Košíc Zdenka Trebuľu a za člena správnej rady HC Košice a 2. viceprezidenta klubu generálneho manažéra HC Košice Juraja Bakoša. Zároveň akceptovalo abdikáciu Juraja Sinaya na pozíciu člena správnej rady klubu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...