Vyhľadávanie:

Mačajovci nenašli premožiteľa

Mačajovci nenašli premožiteľa

Sobota patrila halovému futbalu. V hádzanárskej hale sa v spomínaný deň konal halový futbalový turnaj manažérov o Pohár prezidenta U. S. Steel Košice. O túto cennú trofej bojovalo päť mužstiev a to, okrem vlaňajšieho víťaza turnaja tímu Valcovní, mužstvá z Vedenia, Prvovýroby, Údržby a Podpory výroby + ZHD. Hralo sa systémom každý s každým 2 x 15 minút, v priebehu turnaja bolo zaregistrovaných deväť víťazstiev, iba jeden zápas skončil nerozhodne.

Najlepšie si v tomto ročníku počínali futbalisti z mužstva Podpora výroby + ZHD, ktorí nenašli premožiteľa a stratili iba bod za remízu s Prvovýrobou. Zaslúžene tak získali celkové prvenstvo i cennú trofej, ktorú kapitánovi tímu, bývalému ligovému futbalistovi Lokomotívy Košice, Dukly Banská Bystrica, neskôr VSŽ, teraz zamestnancovi prevádzky Radiátory Jánovi Mačajovi, odovzdali viceprezident pre ľudské zdroje Miroslav Kiraľvarga a vedúca odboru Motivácia Adriana Mihálová. O tento úspech sa okrem kapitána Mačaja a manažéra víťazného tímu Orlovského pričinili brankár Pavúr a hráči Fedor, Gajdoš, Hajdúk, Deák, Guliš a Hreščák.

Už od rána sa na palubovke haly rozpútal tuhý boj a už v prvých troch stretnutiach sa favorizované celky Valcovní, Vedenia a Podpory výroby + ZHD prezentovali víťazstvami. Lenže v ďalších súbojoch sa o víťazovi turnaja rozhodlo práve vo vzájomných zápasoch spomínaných tímov, keď hráči z Vedenia dva razy podľahli svojim súperom tým najtesnejším výsledkom. Príjemne prekvapili aj futbalisti z Prvovýroby, ktorí ako jediní dokázali odohrať s neskorším víťazom vyrovnanú partiu. Bez bodu zostali len hráči z Údržby, ktorí mali príliš vychýlenú streleckú mušku, lebo v štyroch stretnutiach strelili len dva góly, čo bolo skutočne málo.

Výsledky v turnaji:

Valcovne - Údržba 4:0 (1:0), góly strelili: Smejkal 2, Kolesár a Kamarás, Vedenie - Prvovýroba 2:0 (0:0), Katunský a Lang, Podpora výroby + ZHD - Valcovne 2:0 (1:0), Gajdoš a Hajdúk, Údržba - Vedenie 1:6 (1:3), Socha - Szabó, Lang a Matia po 2, Prvovýroba - Podpora výroby + ZHD 1:1 (1:0), Devald - Deák, Valcovne - Vedenie 1:0 (0:0), Fotta, Podpora výroby + ZHD - Údržba 4:0 (3:0), Fedor 2, Mačaj a Guliš, Prvovýroba - Valcovne 3:6 (0:4), Devald 2 a Veréb - Adam 4, Kolesár a Vaško, Vedenie - Podpora výroby + ZHD 0:1 (0:1), Deák, Prvovýroba - Údržba 6:1 (3:0), Devald 4, Kozák 2 - Duplinský.

1. Podpora výroby + ZHD 4 3 1 0 8:1 10 b.
2. Valcovne 4 3 0 1 11:5 9 b.
3. Vedenie 4 2 0 2 8:3 6 b.
4. Prvovýroba 4 1 1 2 10:10 4 b.
5. Údržba 4 0 0 4 2:20 0 b.

Po skončení turnaja prevzali kapitáni troch najlepších tímov trofeje za umiestnenie a okrem toho organizátori odmenili aj troch jednotlivcov. Za najlepšieho brankára vyhlásili Ladislava Pavúra a najlepšieho hráča Radomíra Fedora, obidvoch z víťazného mužstva Podpora výroby + ZHD. Najlepším strelcom sa stal Marek Devald, ktorý zaťažil konto súperových brankárov siedmimi gólmi.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...