Vyhľadávanie:

Magická Levoča

Magická Levoča

Spoločnosť U. S. Steel Košice podporila unikátne podujatie

Levoča
Spojením troch horiacich fakieľ spustili (zľava) Phyllis Navettová, Martin Pitorák, Miroslav Čurilla a Mikuláš Dzurinda v historickej Levoči veľkolepú svetelnú šou.

Levoča, historické mesto dýchajúce neopakovateľnou atmosférou, sa minulý týždeň v piatok, 20. augusta večer, stalo dejiskom veľkolepej svetelnej šou. Na Námestí majstra Pavla, ktoré už druhý deň žilo tradičným Karpatským jarmokom spojeným s predvádzaním výrobkov starých umeleckých remesiel, sa zišli stovky ľudí a pozvaných hostí, medzi nimi aj predseda vlády SR Mikuláš Dzurinda, aby sa stali svedkami realizácie projektu, aký sa na Slovensku ešte nekonal.

Búrlivým potleskom privítalo obecenstvo medzi sebou manželku prezidenta spoločnosti U. S. Steel Košice, hlavného partnera podujatia, Phyllis Navettovú a viceprezidenta pre personalistiku a organizáciu Martina Pitoráka.

Neočakávaný prudký dážď, ktorý sa spustil krátko pre ôsmou večer, našťastie netrval dlho a priebeh programu veľmi neovplyvnil. Kým sa na javisku predstavovali publiku tanečné i hudobné skupiny, na niekoľkých stanoviskách s technickým zázemím, rozmiestnených po námestí, pracovali špecialisti na svetelné efekty na posledných prípravách. Krátko po deviatej sa námestie ponorilo do tmy. Osvetlené bolo len pódium, z ktorého Mikuláš Dzurinda, Phyllis Navettová, Martin Pitorák a primátor mesta Miroslav Čurilla spojením troch horiacich fakieľ spustili jedinečnú šou.

Mesto sa ocitlo v nádhernej farebnej atmosfére. Každý dom, každá socha, každý architektonický detail dostal novú tvár. Niekoľko miliónov svetelných efektov premenilo Levoču na magické mesto, v ktorom sa ľudia zabávali až do rána.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...