Vyhľadávanie:

Majstrovský titul Semanovi

Majstrovský titul Semanovi

Na strelnici v Príbelciach sa konali majstrovstvá Slovenska v streleckom viacboji, na ktorých štartovali dve družstvá strelcov vojakov v zálohe z U. S. Steel Košice. Prvé družstvo tvorila trojica P. Brugoš, K. Hruška a D. Krankus, v béčku reprezentovali M. Čurko, J. Hlubeň a M. Seman.

Viacerým účastníkom streleckých súťaží sa mimoriadne darilo. V kategórii jednotlivcov, v ktorej štartovalo 61 strelcov, až 23 pretekárov dosiahlo výkony nad 400-bodovú hranicu a v súťaži družstiev prvé tri tímy prekonali 1600-bodovú hranicu. Nás teší skutočnosť, že jeden majstrovský titul putoval aj do Košíc.

Člen nášho B družstva Milan Seman si majstrovským výkonom 148 bodov vystrieľal v streleckej disciplíne z pištole zlatú medailu. Z ďalších našich strelcov dosiahli P. Brugoš a K. Hruška zhodne po 142 bodov. V trojpolohovej streľbe zo samopalu dosiahli naši tieto výsledky: D. Krankus 129 b., M. Seman 127 b., M. Čurko 125, P. Brugoš a K. Hruška zhodne po 109 b a J. Hlubeň 108 bodov. V disciplíne bojová pištoľ bol z našich najlepší K. Hruška výkonom 111 b. a v hode granátom mali K. Hruška spolu s J. Hlubeňom po 45 bodov.

Slabšie výkony v bojovej pištoli mali potom pri súčte bodov za následok slabšie umiestnenia našich tímov v súťaži družstiev. Naše A družstvo skončilo so ziskom 1410 b. na 13. mieste a béčko obsadilo s 1375 b. 15. priečku. Aj v súťaži žien sme mali jedno želiezko v ohni. V súťaži jednotlivkýň sa Slávka Imrichová celkovým výkonom 332 bodov umiestnila v silnej konkurencii na lichotivom 5. mieste. Jedna netrafená figurína v disciplíne bojová pištoľ ju stála striebornú medailu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...