Vyhľadávanie:

MDD - tanečná párty v ZOO

MDD - tanečná párty v ZOO

Kúpte si lístok na MDD v predpredaji, dostanete darček

Pamätáte sa, ako sme vítali tulenie mláďatá v ZOO? A tiež to, že prvých sto detí, ktoré priniesli na podujatie namaľovaný výkres svojho najobľúbenejšieho zvieratka, dostalo darček? Sľúbili sme vtedy, že najkrajší z nich sa môže stať motívom reklamnej kampane a pozvánky na oslavy ich medzinárodného sviatku. Boli ich desiatky, vybrať ten naj, nebolo jednoduché. Nakoniec rozhodnutie predsa len padlo. A tak sa na všetkých, ktorých spoločnosť U. S. Steel Košice pozýva na vskutku zaujímavé podujatie venované deťom, "usmieva" z obrázku akrobat tuleň. Namaľovala ho žiačka Emma Juhásová a my prezradíme, že za svoje dielko dostane pekný a hodnotný darček.

Oslavy Dňa detí pre rodiny zamestnancov U. S. Steel Košice a širokú verejnosť sa nezadržateľne blížia. Uskutočnia sa už o necelý mesiac v sobotu, 2. júna, v priestoroch Zoologickej záhrady v Kavečanoch, a to popoludní, od 14. do 17. hodiny. Pre všetkých je pripravený bohatý program. Deti si zatancujú s Milanom Plačkom. Užijete si dobrú zábavu, počas ktorej nebude chýbať ani autogramiáda hokejistov a ďalšie prekvapenia...

Vstup na podujatie pre deti je na ich sviatok zadarmo. Dospelí si môžu vstupenky kúpiť priamo v ZOO, a to aj prostredníctvom poukážok Relax Pass, a po prvýkrát v histórii konania tohto podujatia aj v predpredaji, ktorý začína 4. mája 2007. Ak si kúpite vstupenky v CK Ferrotour vo Vstupnom areáli USSK alebo na Hlavnej 71 v Košiciach a tiež v MIC: OD Dargov, Hlavná 59 alebo OD Tesco na Hlavnej ulici, dostanete ako darček reflexnú pásku, ktorá vám umožní rýchly vstup do ZOO cez samostatnú bránu. Ak vám nečakaná udalosť skríži plány a na podujatie nebudete môcť prísť, vstupenky využijete kedykoľvek po akcii. Oproti minulosti budú možnosti rýchleho občerstvenia širšie, rôzne dobroty a nápoje budú ponúkať vo viacerých stánkoch. Podrobnejšie správy, vrátane informácií o doprave, ktorá bude posilnená, prinesieme v budúcich vydaniach Ocele východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...