Vyhľadávanie:

Medzinárodný deň detí sa blíži

Medzinárodný deň detí sa blíži

Zábava, tanec, hudba, spev, bábková rozprávka pod holým nebom, ale i celý rad súťaží, hier a atrakcií... Skrátka, perfektný program čaká na všetkých, ktorí príjmu pozvanie spoločnosti U. S. Steel Košice a prídu so svojimi ratolesťami na oslavy Medzinárodného dňa detí. Uskutočnia sa v nedeľu, 1. júna, od 14. hodiny, ako už tradične, v košickej zoologickej záhrade a budú spojené s privítaním rodinky tučniakov humboldtových, ktoré k nám prídu z Prahy a zo Zlína. Deti sa majú na čo tešiť. V programe pod moderátorskou taktovkou Moniky a Kamila z Rádia Kiss sa predstaví tanečný súbor TST z Košíc, gitarista Henry Tóth, spevák Martin Krausz, detský animátor ujo Viktor so svojou disko šou a interaktívnymi hrami, pripravených je aj množstvo ďalších podujatí.

Už v budúcej Oceli východu nájdu vaše deti vedomostný test o zvieratkách. Ak správne odpovedia na pripravené otázky a vyplnený test donesú na oslavy do zoologickej záhrady, môžu vyhrať jeden z pätnástich balíčkov sladkostí. Stačí, ak na ne pri žrebovaní, ktoré sa uskutoční na pódiu v prírodnom amfiteátri, usmeje šťastie.

Predpredaj vstupeniek začína 19. mája v CK Ferrotour alebo v MIC OD Dargov. Viac informácií o podujatí v budúcich vydaniach Ocele východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...