Vyhľadávanie:

Mesto Košice deťom

Mesto Košice deťom

Ocenili nadaných a talentovaných školákov

Chlapci a dievčatá sú ešte len školákmi a predsa už dosiahli pekné úspechy. Sú medzi nimi budúci skvelí chemici, geografi, matematici, fyzici, informatici, angličtinári a ruštinári, jazykovedci, recitátori, či nádejní herci alebo hudobníci. Každý z nich je niečím výnimočný. A svoj dar si nenechali len pre seba, ale podelili sa s ním nielen so svojimi spolužiakmi, ale našli odvahu a popasovali sa s podobnými výnimočnými rovesníkmi v rôznych súťažiach, olympiádach a prehliadkach. No a práve tí najlepší, bolo ich dovedna takmer osemdesiat, prijali pozvanie a prišli v piatok 14. júna 2013 dopoludnia do kinosály košického Centra voľného času Domino.

Mesto Košice v spolupráci s oddelením strategického rozvoja, referátom školstva, športu a mládeže tu v rámci ôsmeho ročníka projektu Mesto Košice deťom - starostlivosť o nadané a talentované deti a formy jej popularizácie pripravilo milé podujatie. S jediným cieľom. Aby ďakovným listom a vecnými odmenami ocenilo nadaných a talentovaných žiakov základných škôl a základných umeleckých škôl, ktorí sa v krajských, celoslovenských a medzinárodných kolách vedomostných a umeleckých súťaží a olympiád umiestnili na popredných miestach. Ceny prišli chlapcom a dievčatám odovzdať a zaželať im veľa ďalších úspechov viceprimátorka mesta Renáta Lenártová a za spoločnosť U. S. Steel Košice, ktorá tento projekt podporuje, viceprezidentka pre riadenie externých služieb a vzťahov Elena Petrášková.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...