Vyhľadávanie:

Minimaratón s novým názvom

Minimaratón s novým názvom

Na MMM v Košiciach býva už tradične zvykom, že v tesnom závese za hlavným poľom bežcov sa postavia na štart minimaratónci. Absolvujú desatinu maratónskej trate na Hlavnej a Komenského ulici v dĺžke 4,2 km. O tom, že ide o tradičnú záležitosť niet pochýb, čo potvrdzuje nielen jubilejné číslo jeho 15. ročníka, ale i množstvo bežcov, pre ktorých je práve táto disciplína svojou dĺžkou a atmosférou veľmi obľúbená. Nadšenie a radosť, s akými sa na trať vydávajú deti, ich rodičia, starí rodičia, celé rodiny, sú len ťažko s niečím iným porovnateľné. Práve deti a rodiny tvoria podstatnú časť štartového poľa minimaratónu a organizátori sú radi, ak to bol práve tento impulz, ktorý ich priviedol k trvalému záujmu o beh. V porovnaní so svetom je však stále čo dobiehať a preto veríme, že mnohí z účastníkov minimaratónu sa budú postupne objavovať i na štarte náročnejších disciplín v rámci MMM.

Spoločnosť U. S. Steel Košice, oslavujúca v tomto roku 10. výročie svojho pôsobenia na Slovensku, stojí rovnako dlhý čas i pri košickom maratóne ako jeho generálny partner. Aj to je jeden z dôvodov, prečo populárny minimaratón v tomto roku ponesie názov Minimaratón - U. S. Steel Family Run. Všetci veria, že spolu s masou pohybuchtivých Košičanov to budú práve zamestnanci spoločnosti USSK a ich rodiny, kto bude tvoriť podstatnú časť štartového poľa tejto obľúbenej disciplíny. Tohtoročný štart minimaratónu je naplánovaný na nedeľu 3. októbra 2010 o 9.07 hod. na dobre známej trati v centre Košíc. Za symbolické štartovné 5 eur je pre všetkých záujemcov pripravených 2 000 účastníckych tričiek a rovnaký počet štartových čísiel.

Do kategórie Minimaratón - U. S. Steel Family Run sa môžete prihlásiť už od dnešného dňa, 18. augusta, prostredníctvom webovej stránky www.kosicemarathon.com, kde na vás čakajú i ďalšie zaujímavé informácie.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...