Vyhľadávanie:

Modelári súťažili v Košiciach

Modelári súťažili v Košiciach

Na voľnom priestranstve neďaleko kláštora na Sídlisku KVP v Košiciach zorganizoval Model klub VSŽ 5. ročník verejnej letecko-modelárskej súťaže v kategórii rádiom ovládaných elektroletov pod názvom Cassovia Ampér Cup. Z pätnástich štartujúcich modelárov z Košíc si najlepšie počínal člen usporiadajúceho klubu Mojmír Dřízga, ktorý so svojím modelom dosiahol 961 bodov. Na druhej priečke skončil Daniel Stanislav so ziskom 865 b. a na treťom mieste sa umiestnil Boris Timko so 775 bodmi.

Na tom istom priestranstve usporiadal Model klub VSŽ aj ďalšiu verejnú súťaž vo voľných modeloch, a to 3. ročník Košických hádzadiel, ktorej sa zúčastnili aj ďalší modelári z východoslovenského regiónu. V kategórii dorastencov sa na prvých troch miestach umiestnili: 1. Štefan Potocký (Ľubotice) 294 b., 2. Peter Potocký (Prešov) 162 b., 3. Michal Bender (Košice) 140 b. Juniori: 1. Martin Fedor (Prešov) 517 b., 2. Šimon Potocký (Ľubotice) 353 b., 3. Kamil Baran (Varhaňovce) 156 b. Seniori: 1. Milan Minárik (Prešov) 337 b., 2. Gabriel Hudák (Ľubotice) 153 b., 3. Ladislav Virág (Model Klub VSŽ) 99 bodov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...